Zavřít

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně – Fakulta technologická

Kontakty na fakultu

Programy

Program Druh Forma Délka Kód
Gastronomie a výživa bakalářský prezenční 3 roky
Specializace Materiály a technologie bakalářský prezenční, kombinovaná 3 roky
Biomateriály a kosmetika bakalářský prezenční, kombinovaná 3 roky
Materiálové inženýrství bakalářský prezenční 3 roky
Ochrana životního prostředí bakalářský prezenční, kombinovaná 3 roky
Polymerní materiály a technologie bakalářský prezenční, kombinovaná 3 roky
Strojírenství a výrobní technologie bakalářský prezenční, kombinovaná 4 roky
Specializace Technologie a hodnocení potravin bakalářský prezenční, kombinovaná 3 roky
Gastronomické technologie bakalářský kombinovaná 3 roky
Chemie a analýza potravin bakalářský prezenční, kombinovaná 3 roky
Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie bakalářský prezenční, kombinovaná 3 roky
Technologie potravin bakalářský prezenční, kombinovaná 3 roky
Biomateriály a kosmetika navazující magisterský prezenční, kombinovaná 2 roky
Environmentální inženýrství navazující magisterský prezenční, kombinovaná 2 roky
Chemie potravin a bioaktivních látek navazující magisterský prezenční 2 roky
Inženýrství polymerů navazující magisterský prezenční, kombinovaná 2 roky
Konstrukce nástrojů navazující magisterský prezenční 2 roky
Materiálové inženýrství a nanotechnologie navazující magisterský prezenční 2 roky
Řízení jakosti navazující magisterský prezenční, kombinovaná 2 roky
Technologie potravin navazující magisterský prezenční, kombinovaná 2 roky
Výrobní inženýrství navazující magisterský prezenční, kombinovaná 2 roky
Technologie makromolekulárních látek doktorský prezenční, kombinovaná 4 roky
Chemie a technologie ochrany životního prostředí doktorský prezenční, kombinovaná 4 roky
Chemie, technologie a analýza potravin doktorský prezenční, kombinovaná 4 roky
Nástroje a procesy doktorský prezenční, kombinovaná 4 roky
Procesní inženýrství (double degree) doktorský prezenční, kombinovaná 4 roky
ZavřítNa vašem soukromí nám záleží

Soubory cookies využíváme k zajištění nejlepší uživatelské zkušenosti s našimi webovými stránkami. Podrobné informace o cookies naleznete v sekci Více informací o cookies. Kliknutím na Přijmout všechny cookies souhlasíte s tím, že můžeme užívat všechny typy cookies. Chcete-li povolit užívání pouze některých typů cookies, můžete tak učinit v sekci Nastavení cookies. Kliknutím na Nepřijmout cookies můžete odmítnout užívání všech cookies s výjimkou těch, které jsou třeba pro fungování našich webových stránek (tzv. „Nutné cookies“).


Nastavení cookies